OM os

” En hvilken som helst mand med bare lidt respekt for sig selv, har sin egen pølsevogn ”

Sådan begyndte det hele for Michael Schulstad, der for mange år siden sad på kontoret med en stribe kollegaer, hvor en af disse skulle bruge en pølsevogn til en fest.

Det mente Michael Schulstad sagtens, at han kunne skaffe og sådan begynder eventyret for Michal Schulstad om anskaffelsen af pølsevogne fra 50-60´erne og det var ikke lige let.

Men med megen søgen og hårdt slid er det i dag lykkes Michael Schulstad at have landets største, eneste og absolut flotteste samling af klassiske KBH´er pølsevogne.

Gamle klassiske københavner pølsevogne

Vi er mange år tilbage og i dag har MS landets største samling af pølsevogne / foodtrucks fra dengang hvor mange gadehjørner var prydet af en pølsevogn. Dengang var der mere end 1000 stadepladser i KBH.

Det er denne helt specielle nostalgiske epoke, som MS forsøger at ” genoplive” ved at køre ud med de super flotte vogne, hvorfra der serveres pølser/ bøfsandwich  m.m., hvor kun det bedste er godt nok !

Vognene er nænsomt, og med den største respekt for pølsevognenes oprindelige udseende, i dag total restaureret og fuldt funktionsdygtige bla. i forbindelse med nutidens standarder indenfor hygiejne.